Contact

Neem gerust contact met ons op in de volgende gevallen:

-Gebruik afbeeldingen van de op deze site getoonde eigen collecties bij externe publicaties of onderzoeken. Werken we graag aan mee, wel onder voorwaarden (bron vermelding).

-Er komen regelmatig vragen met betrekking tot uitleen voor exposities e.a. Ook daar werken we graag aan mee, onder voorwaarden (bron vermelding, tijdsduur, verzekering etc.)

 

 

-Momenteel zijn ze nog niet  te zien maar ze komen zeker terug, de determinatie overzichten. Alhoewel we “above and beyond” gaan om te zorgen dat we toestemming hebben voor gebruik van afbeeldingen in deze overzichten is een foutje menselijk. Ben je van mening dat er een afbeelding is gebruikt en zijn we vergeten de bron te vermelden, of wil je deze verwijdert hebben? Stuur dan een mail met uitleg en we werken daar natuurlijk direct aan mee. 

Vermeld duidelijk in de mail het onderwerp, indien het om een publicatie verzoek of uitleen gaat vermeld dan ook het object en de collectie (Dirk, Ary, Serge, Sammy, Erik, Peter etc.).

Voor determinatie verwijzen (en verwelkomen) je graag in onze facebook groep, de link vind je in het overzicht rechts! Er is gekozen voor een extern mailadres in verband de grote hoeveelheden spam welke inherent zijn aan publieke email adressen.

Klik hier om ons te mailen! en je krijgt reactie van één van ons indien de mail