Wie is online

10 bezoekers online
4 gasten, 6 bots

Tientallen overzichten van gedetermineerde/gedateerde vondsten & antiquiteiten.

Het is  enkel aan de toestemming van veilinghuis „Hermann-Historica auctioneers, Munich“ en het Portable Antiquities Scheme  te danken dat dit tot stand heeft kunnen komen. Door hun toestemming voor gebruik van hun afbeeldingen  zullen hier de grootste determinatie overzichten van Nederland komen.

Het eigendomsrecht en copyright van de afgebeelde vondsten en de foto’s ervan gebruikt in de overzichten ligt bij „Hermann-Historica auctioneers, Munich“ & Portable Antiquities Scheme. Het is niet toegestaan zonder uitdrukkelijke toestemming deze te kopiëren, dan wel verder te verspreiden. De overzichten zijn gemaakt door Erik, hier zitten tientallen uren werk in, het is dan ook niet toegestaan deze te kopiëren/verspreiden zonder schriftelijke toestemming Erik/Dutch Artefacts

Blanke Wapens & Bijlen

Kleding & Textiel

Romeins

Keltisch

Fibula

Antieke Vuurwapens pré 1900

Sloten, Sleutels & Kist/Kastbeslag:

Sieraad & Devotionalia

Gebruiksvoorwerpen

Onderstaande Rubrieken worden uit gesplitst en enorm uitgebreid. Dit zal eind mei online komen. Tevens zijn de rubrieken: reliekhouders, heiligenhangers en pelgrims insignes in de maak. De loden zullen per soort een eigen overzicht krijgen.