Translate

    Translate to:

Contact

Your message was successfully sent.
Thank You!

—Dia’s Riembeslag

Stand van zaken

Als je rond kijkt zal je zien dat de site langzaam aan het uitbouwen is. Een tijdverslindend proces, zeker als je het vanaf nul opbouwt. Het belanrgijkte bij het opzetten van een nieuwe site is de interface en logische opbouw. De content komt later en pas je in de opgebouwde structuur. Mocht je sommige uitleg wat kort vinden, verandert in de toekomst! Eerst de basis, en dan uitbouwen.

Voor de ICT’ers. Het ontwerp is van WordPress, normaal voor blogs maar door de uitbreidingsmogelijkheden hiervoor gekozen. De foto galerijen zijn van “Nextgen” wat makkelijk in WordPress integreert. De standaard templates van WordPress voldoen niet, die zijn ondertussen uitgebreid met de nodige plug-ins.

Hoever is de site? De basis is gelegd en bestaat uit 90 pagina’s. Van deze 90 pagina’s worden er 61 voorzien van fotogalerijen. Alles 1 voor 1, het duurt even. En er zullen er ongetwijfeld nog bijkomen. Verschillend widgets geĂŻnstalleerd in WordPress en op de server nu ook het eea draaiende. Nieuwe email accounts aangemaakt voor de site, en de nodige programma’s voor het beschermen van foto materiaal e.a. Tegeleijkertijd druk in de weer met d meta-tags zodat alles ook via Google te vinden is

De meeste tijd zal vanaf nu gaan zitten in de foto bewerking, voorzien van watermerken en het opzetten van de gallerijen + bijwerken omschrijvingen. Probeer zoveel mogelijk objecten te voorzien van referentie materiaal naar standaard boekwerken, dit vreet tijd…

Vrij steile learning-curve, maar als je php & html eenmaal doorhebt gaat het steeds soepeler.

Hou de site in de gaten, we zijn nog lang niet klaar 🙂

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>