Translate

    Translate to:

Contact

Your message was successfully sent.
Thank You!

—Dia’s Riembeslag

Wat staat er gepland en wat is gerealiseerd?

Het is druk druk druk. De site word constant uitgebreid en wat ik ontzettend leuk vind om te zien is dat de bezoekers aantallen omhoog gaan! Iedereen dank voor het rond snuffelelen! Dutchartefacts is een niet commerciële site en persoonlijk haal ik er voldoening uit dat het druk en goed bezocht word!

Het fake gedeelte word veel bezocht door buitenlandse gasten, hier was duidelijk behoefte aan en krijg dan ook vele positieve mailtjes. Dat het effectief is blijkt ook, ben  de trotse eigenaar van 2 dreigmailtjes uit het Oostblok. De inhoud laten we maar voor wat het is, en het antwoord was in ieder geval al even duidelijk, alles blijft staan waar het staat.

Een langlopend project is de smeedmerken database, het eerste gedeelte staat online in een voorlopige opzet, dit zal als alles is toegevoegd doorzoekbaar worden op land, object, omschrijving etc, dit is echter lange termijn werk.

De hall of fame is toegevoegd, een apart plekje waar de meest bijzondere vondsten zullen komen. En over vondsten gesproken, er zijn een paar honderd nieuwe toevoegingen gedaan uit de collectie van Dirk. Dit is nu als eerste gepland, alles staat er op maar moet nog worden gedetermineerd….uren en uren werk, gelukkig staan er wat nachtdiensten op het programma. Er kwam een vraag wanneer munten, penningen e.a. worden toegevoegd, dit gaat heel veel tijd kosten en wil ik inplannen voor januari/februari. Hetzelfde geld voor Romeins. Hier zit ook nog een hoop van bij ons in de verzamelingen maar moet eerst worden uitgezocht.

Vandaag zal er nog een nieuwe fake trend worden geplaatst, sinds 2 weken word Ebay plat gegooid met bagger uit Estland en Litouwen op het gebied van Viking Pendanten…je reinste meuk maar gezien de interesse tuinen een hoop mensen er in.

Nogmaals iedereen dank voor het kijken en als je vragen opmerkingen hebt kan je altijd even contact opnemen via het gastenboek of “contact” in het hoofdmenu!

Erik

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>