Translate

    Translate to:

Contact

Your message was successfully sent.
Thank You!

—Dia’s Riembeslag

De oplettende bezoeker zal al hebben gezien dat er momenteel druk word uitgebreid in de foto albums van insignes.

Na aanschaf van een een nieuwe camera met super-macro functie is het een stuk makkelijker geworden om kwalitatief goede close-ups te maken. De nieuwe camera is Olympus Utough 12 megapixel. Eigenlijk bekend om zijn robuustheid en het feit dat hij waterdicht is, maar tevens 1 van de beste super-macro camera’s.

De insigne rubriek zal komende maand verder word uitgebreid. Alles zit door elkaar en het meeste heeft nog enig onderzoek nodig qua referenties. We proberen zoveel mogelijk verwijzingen naar literatuur toe te voegen voor determinatie.

De bbibliotheek afdeling word momenteel ook uitgebreid. Erik heeft een vrij grote hoeveelheid determinatie boeken kunnen over nemen welke stuk voor stuk worden toegevoegd. Voor degene die geen behoefte hebben om door alle foto’s te bladeen van de boeken is er ook een lijst in text vorm toegevoegd.

Voor komende week staat ook nog het eea gepland. Aan het hoofdmenu zal de rubrik links worden toegevoegd en natuurlijk gaan we verder met het uitbreiden van de foto database. Er staan nu circa 00 foto’s in, de doelstelling is voor eind van het jaar 2 tot 2,500 foto’s te hebben toegevoegd, en zelfs dan wijn we er nog lang niet!

 

Hou de site in de gaten!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>